Takläggning

Det räcker inte enbart med ett bra material vid takläggning

Våra takläggare har genomgått flera utbildningar inom takläggning. Vi har särskilt ägnat tid åt läggningsteknik, brandutbildning, material, byggnormer och kundvård. Vi är vana att arbeta med egenkontroll och kvalitetssäkring.

Vi arbetar mycket med detaljutformningar och konstruktionslösningar och vet hur taken fungerar i olika väder. Vi vet var det krävs extra noggrannhet och vad som frestar på taken allra mest. Det gör att vi alltid har koll på kondens, luftning, avrinning och andra detaljer.

Stor tillgänglighet

För oss på SVETAK är det en självklarhet att alltid finnas till hands för kunder med akuta takproblem. Detta innebär att Ni som kund i praktiken når oss dygnet runt. Vi levererar våra tjänster i rätt tid, till rätt kvalitet och till rätt pris.

För oss är det också viktigt att skapa och vidmakthålla ett trivsamt och förtroendefullt samarbetsklimat med kunden. Vi erbjuder kunden snabb och effektiv service vid takproblem.

Svetak Svealandstak AB

Strömledningsgatan 3
721 37 Västerås

021-81 10 00
info@svetak.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Image